Skreddersy din drømmevår med tilhørighet i en av reisemålslinjene våre og velg i en mengde valgfag! Våren inneholder hovedreisa for alle reisemålslinjene våre – i tillegg til utstrakt bruk av et fantastisk nærområde. Opplev friluftsliv gjennom både linjefag og valgfag, i utland og innland. Ta med ski og reis til  Sunnmøre i januar for et halvår du aldri glemmer. 


Velg mellom tilhørighet på disse linjene:

Idrett- og friluftslivopplevelser:

 

 

 

 

 

 


Hvordan søke

Skriv i søknaden hvilken linje du ønsker deg. Du velger altså Reis Idrett- og friluftslivopplevelser Våren 2022 i søknadsskjemaet, men kommenterer i boksen «Hvorfor har du lyst til å gå på denne linjen» hvilken reisemålslinje du ønsker deg av lista over. 

Reisemålslinjene er basisgruppa di ved skolen. I tillegg velger du valgfag når du kommer til skolen. Her kan du fylle på med flere idretts- og friluftsopplevelser, eller velge andre typer spennende eller roligere valgfag fra vår lange liste. Halvårskurselevene har i tillegg et eget valgfag sammen i januar-februar 2022. Velkommen til oss!

bak oss e feriestedet til Bill Gates👍🏼

alesundfhs
folkehogskolene
#fhsliv
#alesundfhs
...

207 7

Briksdalsbreen #alesundfhs #fhslærer #bestejobben #utno #briksdalsbreen ...

24 0

Søk halvårskurs våren 2022! Perfekt alternativ etter militæret eller om du trenger et avbrekk i studiet. Sjekk ut Reis Idrett og friluftsliv, Reis Mangfold og Bærekraft, og Reis Opplevelser på afhs.no. Inntaksbrevene er ferdig luftet og klare til utsendelse. Halvårskursene starter 5. januar 2022.
#fhsliv
#alesundfhs
#enreiseforlivet
...

38 0

Ut på tur, aldri sur
#skodjebruene
#himmeljegerne
#frambu
#alesundfhs
#fhsliv
#tilrettelagtfhs
...

34 2

Linjelærer


Per Torvnes Strøm

Per har erfaring som aktiv syklist på internasjonalt nivå i Canada og Belgia, sykkelmekaniker, personlig trener og ansatt i Den Norske Turistforening.

Født og oppvokst i Canada. Per er ivrig på topptur sommer som vinter. Telemark, randonne, langrenn, stisykling, stiløping og havpadling er favorittmetoder for å nyte naturen.

Utdanning:
Bachelor i idrettsvitenskap fra University of Calgary, Canada. Master i Idrett, Leder og trenerrollen, med fokus på friluftsliv og bratt skiferdsel, Nord Universitet, Bodø. Ski og skred halvtårskurs, Internasjonal ski og skredkurs, Norge, Canada, Frankrike, Sverige, Klatreinstruktør, NFK.