Hvem passer linjen for?

Dykking er en god del på farten. Du må ha godkjent legesjekk for å kunne drive sportsdykking.

Målet med linjen er å utforske havet og alt det har å by på. Vi ønsker at dette skal være et år der du oppdager og utforsker, mestrer utfordringer og finner glede i mangfoldet.

Les om årets dykkefag ved Ålesund folkehøgskole her!

Under vannoverflaten venter en ny verden.

Må man være topptrent for å være med?

Nei, men du bør være i grei fysisk form. Det viktigste er at du har et ønske om å utforske det ukjente og er glad i litt utfordring.

Dykking er faglinje

Vi har lang er faring i å tilby dykking som fag ved Ålesund folkehøgskole. Dette «linjefaget» er et fag som går på langs med andre fag i skolen vår. Velger du denne «linja» må du i tillegg velge en reisemålslinje. Vi tar kontakt med deg for å avklare hvilken reisemålslinje du ønsker i forbindelse med inntaket. Det er nok at du søker Dykking i søknadsskjemaet.

Studietur

Vi reiser 10 dager i Israel og Vestbredden. Grunnopplæring tar vi i Eilat der vi får en mengde dykk i klart og varmt vann. Videre velger du en reisemålslinje. Australialinjene, Canada og New Zealand vil ha mulighet for dykking på selve reisemålsturen. 

Linjelærer


Kristin Blindheim Akslen

«Aktiv» beskriver Kristin godt. Opp gjennom livet har hun spilt volleyball, vært volleyballtrener for aldersbestemte lag og andredivisjonslaget på Blindheim i ni år. Hun har også drevet med flere idretter som fotball, håndball, spinningsinstruktør, bootcamp, CrossFit etc.

Kristin liker seg godt på fjellet, både på beina og på ski. Telemark, slalom, snowboard, langrenn alt er gøy.

Utdanning:
idrett- og sammfunnsfagslærer med friluftsliv, ski og ballspill som mellomfag.