Torsdag 21 mars:

Dagen startet med at vi spiste frokost i 07:30 tiden. Noen dro på en morgen joggetur i sentrum før avreise, mens de fleste spiste frokost. Deretter pakket vi sekkene våre inn i reisebussen og vi fikk møte tour guiden vår, Cat. Da gikk turen til Gorge Wildlife Park, som lå ca. 1 time unna Adelaide. Da vi ankom dyreparken poppet øyne opp for de fleste, da vi fikk se kenguru i virkeligheten. Vi fikk klappe kenguruene og de hadde overraskende myk pels. Vi så mange ulike typer kenguru, både korte, høye og albino kenguruer. Vi fikk i tillegg se mange andre dyrearter, både australske og internasjonale. Men høydepunktet for dagen må vel være da vi fikk holde en koalabjørn. Det vi fikk møte var en fluffy liten koala med litt trøtte øyne og et eukalyptusblad i hånden. Vi fikk holde koalaene Chloe og Gorge. Etter vi hadde fått koset litt med koalaene tok turen videre til Tanuda der vi fikk lunsj av Cat. Det ble i tillegg kjøpt noen godsaker på cafeen. Videre kjørte vi ca. 2 timer til Waikerie der vi skulle sove i to netter på en Holiday Park, der vi sov i hytter. Da vi ankom Waikerie ble det fort en liten tur bort til badebassenget før vi spiste middag nede ved Murray River. På kvelden ble det kortspill før de fleste gjespet mer enn de snakket.

Fredag 22. mars

I dag var det klart for en dag ved bredden av River Murray, og på plakaten sto Tube og båttur oppetter elva. Det var en hel del av oss som havnet i vannet, etter å ha blitt slynget frem og tilbake over kjølvsannet. Kjempemoro!

Gjengen utforsket gatene i Waikerie, og om ettermiddagen gikk vi oss en tur opp til et utkikkspunkt hvor vi så langt utover det karakteristiske australske landskapet.

Kvelden avsluttet vi med bursdagsfeiring for Emilie Loe Hestad! I morgen tidlig er det opp 05:30, og en 9 timer lang busstur venter. Neste mål – Flinders Ranges!