Kortkurs

Ålesund folkehøgskole arrangerer hvert år flere kortkurs. Les nedover sida her! Pr desember 2018 ligger det ute tilbud om Korkurs med Elkana og Oppfølgingskurs – fjorårstreff. Velkommen til inspirerende kurs!

 

OPPFØLGINGSKURS

I januar arrangerer vi oppfølgingskurs for fjorårselevene. Her arbeider vi med erfaringene rundt folkehøgskoleåret nå når de har kommet litt på avstand. Ellers inneholder helga idrett og elevkvelder i god folkehøgskoleånd. For påmelding og informasjon til neste års oppfølgingskurs – trykk her.

 

KORSANG

I samarbeid med koret Elkana arrangerer Ålesund folkehøgskole to oppdelte kortkurs for sanginteresserte hvert kalenderår. Tema er interpretasjon, pusteteknikk, rytmikk, kortonedannelse og konsentrasjonsøvelser for korister. Instruktør i disse kortkursene er rektor ved skolen, Sven Wågen Sæther. Kursene er for alle som er glade i sang og ønsker å være med i et fellesskap omkring kristen korsang.  Hvert kurs går over 8-10 tirsdagskvelder fra kl 20.00-22.00 og en kurslørdag pr halvår. Elkana holder til på Godøya og målgruppe for kurset er sangere fra alle øyene og Ålesundsområdet. For mer informasjon, ta gjerne kontakt med leder i Elkana, Arild Austnes (mob 90018064)  eller Sven (mob 92827117). For påmelding – bruk dette skjemaet. 

 

ANDRE KURS

Følg med for informasjon om nye kurs, denne sida oppdateres stadig!